top of page

Kandidatai į MRUSA Prezidentus: motyvacija ir veiklos gairės

Kovo 13 d. 23.59 val. baigėsi kandidatų registracija į Mykolo Romerio universiteto Studentų atstovybės (MRUSA) Prezidentus, Valdybą ir Kontrolės komisiją. Norą vadovauti MRUSA pareiškė trys kandidatai: Dovydas Vanagas, Karina Tamašauskaitė ir Edvin Ščukin.


Apie kandidatus:


Dovydas Vanagas – Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto nuolatinių studijų psichologijos II kurso studentas, Socialinių ir akademinių reikalų komiteto pirmininkas. Taip pat Mykolo Romerio universiteto Senato narys.

„Baimės yra daug, bet viena ką išsinešiu iš atstovybės ir kas leidžia nurimti tai yra šeima, SA šeima. Niekada nebūsi paliktas nežinioje, jei nespėji padės, nežinai ką daryti, pasakys ir parodys kaip padaryti, todėl noriu eiti į prezidentus nes noriu palaikyti tokią atstovybę ir padėti jai klestėti ir kartu padaryti kad studentai mūsų universitete galėtų jaustis savimi, nebijotų iškylančių problemų ir kad tų problemų būtų dar mažiau. Galvodamas apie problemas mūsų universitete kyla mintys ar mes galime iš tikrųjų kažką pakeisti, tačiau yra skirtumas tarp noriu ir reikia. Kas padarys kad tų problemų būtų mažiau jei ne męs?“ – motyvaciniame laiške nurodo kandidatas.

Karina Tamašauskaitė – Teisės mokyklos nuolatinių studijų teisės ir tarptautinių santykiu II kurso studentė, Ryšių su visuomene komiteto pirmininkė.

„Dar vaikystėje sakiau, kad noriu būti prezidente, tačiau niekada neapibrėždavau srities. Dabar, tvirtai galiu pasakyti, kad noriu būti MRUSA prezidente, suprantu visas atsakomybes, kurios manęs laukia. Eidama į šitas pareigas jaučiu atsakomybę už visus studentus ir noriu, kad kiekvieno iš jų balsas būtų ne tik girdimas bet ir klausomas, tikiu, kad atstovavime tarptautiniai studentai turi turėti tokias pačias teises kaip ir lietuviai studentai.“ – motyvaciniame laiške teigia kandidatė.

Edvin Ščukin – Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto nuolatinių studijų psichologijos II kurso studentas.

„Aš nepažadu, kad žinosiu atsakymą į kiekvieną jūsų klausimą, bet aš pažadų daryti viską savo jėgose, kad surasti jums tą atsakymą, kad aš, kartu su savo komanda, priimsime tinkamus sprendimus ir toliau veiksime, kad, jūsų, balsas būtų girdimas!“ – motyvaciniame laiške pabrėžia kandidatas.

Visi norintys susipažinti su kandidatais ir užduoti jiems klausimus galės tai atlikti viešoje diskusijoje, kuri vyks kovo 16 d. 18.00 val. I-414 auditorijoje. Ši diskusija taip pat bus tiesiogiai transliuojama MRUSA „Facebook“ paskyroje.




bottom of page