top of page

Kandidatai į MRUSA Prezidento poziciją jau aiškūs! Jų prisistatymai Jums


Kovo 10d., 20:00 užsidarė registracija į Mykolo Romerio Universiteto Studentų Atstovybės (MRUSA) Prezidento, Kontrolės Komisijos ir Valdybos pozicijas. MRU Studentų Atstovybė, antrus metus iš eilės, švenčia demokratiją nes siekį, vesti Studentų Atstovybę į priekį, išreiškė dvi kandidatės!





Abiejų kandidačių motyvacinius laiškus, jų CV ir planus (veiklos gaires), vienai ar kitai tapus MRUSA Prezidente, galite rasti paspaudę ant jų vardų aukščiau 👆

Kviečiame pasidomėti!



Trumpai apie pačias merginas:


Ieva Gustė Kavaliauskaitė (nuotraukoje iš dešinės) - Viešojo Saugumo Akademijos, nuolatinių studijų, teisės ir kriminalistikos I-o kurso studentė. Šiais mokslo metais prisijungė prie MRUSA po pirmakursių stovyklos "VALHALLA" ir nuo to laiko aktyviai įsitraukia į socialinių ir akademinių reikalų bei rinkodaros komitetų veiklas ir ženkliai prisideda prie kitų iniciatyvų.

 

Gabija Staponaitė (nuotraukoje iš kairės) - Žmogaus ir Visuomenės Studijų Fakulteto, nuolatinių studijų, psichologijos I-o kurso studentė. Šių mokslo metų pradžioje, po vykusios pirmakursių stovyklos "VALHALLA", į atstovybę atėjusi Gabija prisijungė prie žmogiškųjų išteklių bei organizacinių reikalų komitetų, prisilietė ir prie soc. ir akadem. reikalų ir kitų svarbių darbų.



  • Primename, kad jau kovo 16 dieną, 09:00 MRU universitete, vyks "Visuotinis oficialių MRUSA narių susirinkimas", kurio metu vyks kadenciją baigiančių valdymo organų narių darbų ataskaitų pristatymai/tvirtinimai bei naujos prezidentės rinkimai! Renginys atviras visiems!

bottom of page